Laxpasta med spenat

Serverar: 3 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt och jättegott!

Ingredienser

  • 300 g rökt lax
  • 100 g tinad, fryst bladspenat
  • ½ dl vitt vin
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 port Tagliatelle
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Tärna laxen. Fräs bladspenaten och laxen. TIllsätt vinet och låt sjuda några minuter. Klicka i crème fraiche och låt puttra ytterligare några minuter.
    2. Servera laxsåsen till pastan

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    9

    Kommentarer (1)

    ceraci 4 juni 2012

    Supergott recept, la till stekt lök, och stekte vanlig lax i kuber. Perfekt när man vill fixa maten snabbt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben