Laxpasta med tomat

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och lätt

Ingredienser

  • 300 g tagliatelle
  • 300 g laxfilé
  • 0,5 msk olja
  • 0,5 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 2 ägg
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk strimlade soltorkade tomater i olja
  • Ca 3 dl riven ost
  • Ev hackad färsk rosmarin
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skär laxen i kuber och stek dem i olja och smör. Krydda. Vispa ihop ägg, grädde, salt, soltorkade tomater och riven ost. Häll blandningen i den kokta pastan och rör kraftigt till en krämig konsistens. Vänd försiktigt ner laxkuberna. Strö över ev lite rosmarin och servera.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben