Serverar: 20 portioner
Tid: 30 minuter
Lätt att göra. Utmärkt på ett buffébord eller som entrérätt.
Vispa ihop äggen och häll smeten försiktigt på ett bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i ugnen på 200 grader i 10 minuter tills omeletten stelnat. Låt omeletten svalna och lägg över den på plastfolie. Bred på Cantadouosten. Lägg laxskivorna omlott. Hacka dillen fint och strö den över laxen och rulla ihop som en rulltårta. Lägg in i kylen ett par timmar. Skär rullen i 2 cm tunna skivor. Garnera med ruccolasallad och citron.
Ska det inte vara någon mjölk i omeletten? Låter som äggröra på plåt. Är receptet rätt? :-) låter smarrigt. Tänker byta ut osten mot laktosfri ädelost.
Det ska bara vara ägg. Väldigt lätt att rulla när det svalnat. Man kan givetvis välja vilken ost man vill. Lycka Till!