Denna limpa slår allt bröd, garanterat den godaste som finns. Man kan inte sluta äta av den när man väl börjat.
Rör ut jäst, ägg och farinsocker. Smält sedan margarinet och värm det med mjölken till 37 grader. Blanda sedan i jäst blandningen och sedan allt mjöl och baka ut till 6-7 limpor. Låt dem jäsa på plåtarna till dubbel storlek och grädda sedan i ugnen ca 25 minuter i 180 grader. När de är gräddade pensla med smält smör och vatten.
Dags för lingon!
De lingon som mognar först kallas rålingon och är särskilt rika på...
Nyheter
Det händer mycket nytt på matfronten just nu. Här kan du läsa om ny...
Sanningen
Jag har tidigare skrivit om det svenska brödet – visst har du väl refl...
Jättegott!!!! Blir absolut ett favorit recept....tack så mycket!
Låter gott! Hur mycket innehåller "ett paket" farin socker? Jag bor sedan 11 år i USA så jag har ingen aning om hur mycket ett svenskt paket innehåller..