Lindas tacofilé

Serverar: 4 portioner

Detta receptet har jag min väninna Linda att tacka för. I vår familj tycker vi det är syndigt gott.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé, skivad
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 pkt bacon, strimlat
  • 200 g färska champinjoner, skivade
  • 3-4 dl matlagningsgrädde
  • 1 burk tacosås, önskad styrka
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Bryn filen, salta och peppra. Arrangera filébitarna i en smord gratängform.
    2. Fräs lök, svamp och bacon och lägg fräset över filén. Branda grädde och tacosås och häll över köttet.
    3. Strö på riven ost. Gratinera gratängen i ugnen, 200 grader ca 20-25 min. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    TapSul 19 januari 2013

    Blev jättegott, mums.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben