Ljummen bönsallad

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

En toppengod sallad till alla typer av kött eller fisk.

Ingredienser

  • Ca 3 dl kokta kidneybönor eller 1 burk
  • Ca 3 dl vita bönor eller 1 burk
  • 1 dl olivolja
  • 2-3 skivade vitlöksklyftor
  • Timjan
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk vinäger, äppel- eller vitvinsvinäger
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan med kryddorna i en kastrull. Häll i bönorna och låt sjuda i 2-3 minuter. Ta av från värmen.
    2. Smaka av med salt, peppar och 1 msk vinäger.
    3. Håller ca 1 vecka i kylskåp

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben