Ljummen bönsallad
Serverar:
3-4 portioner
Tid:
10 minuter
En toppengod sallad till alla typer av kött eller fisk.
Ingredienser
Ca 3 dl kokta kidneybönor eller 1 burk
Ca 3 dl vita bönor eller 1 burk
1 dl olivolja
2-3 skivade vitlöksklyftor
Timjan
Salt
Peppar
1 msk vinäger, äppel- eller vitvinsvinäger
Instruktioner
Hetta upp oljan med kryddorna i en kastrull. Häll i bönorna och låt sjuda i 2-3 minuter. Ta av från värmen.
Smaka av med salt, peppar och 1 msk vinäger.
Håller ca 1 vecka i kylskåp
Liknande recept
Kyckling i balsamsås och ljummen bönsallad
4.8
4
9
Ljummen grekisk kycklingsallad
4.7
20 min
8
1
Ljumna bagels
10 min
4
Ljummen pastasallad med räkor
4
20 min
4
1
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Ljummen påsksallad
5
1
Vitlöksdoftande bönsallad
15 min
4
Ljummen färskpotatis i curryremoulad
4
Ljummen kycklingsallad med guacamole
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!