Ljummen potatissallad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

En lättlagad potatissallad som kan ätas ljummen eller kall. Passar till buffen eller det grillade.

Ingredienser

  • 1 kg färsk potatis eller delikatess potatis
  • 2 dl olivolja
  • 1-2 msk balsamvinäger
  • 2 msk kapris
  • 1 dl strimlad purjo eller en liten rödlök
  • 1 dl finklippt dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skrubba o koka potatisen. Lite skal kan vara kvar om man vill det. Blanda olja och vinäger. Hacka kaprisen och strimla löken. Blanda lök, olja och dill. Smaka av med salt och peppar. Dela potatisen i mindre bitar och blanda ner i oljeblandningen.
    2. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Enkel sommarmat
    Under sommaren kommer vi att skriva om enkel sommarmat på olika sätt....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben