Lök och linbröd i bakmaskin

Serverar: 1 portioner

Ett härligt vitt formbröd med lite smak och karaktär.

Ingredienser

  • 33 cl vatten
  • 30 g smör
  • 2 tsk salt
  • 2 msk torrmjölk
  • 2 msk strösocker
  • 520 g vetemjöl special (8-9 dl)
  • 1 ½ tsk torrjäst
  • 2 msk rostad lök
  • 2 msk linfrön
  • Instruktioner

    Fyll i degbunken vatten, smör, salt, mjölk, socker, mjöl och jäst i nu nämnd ordning. Starta bakmaskinen på standardprogram 900 g. Vid pipet för andra knådningen tillsätts lök och linfrön. Låt brödet svalna övertäckt med bakduk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben