Lottas fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Med ett paket fisk i frysen står maten fort på bordet.

Ingredienser

  • 2 stora morötter
  • 1 purjolök
  • 2 msk margarin
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 400 g frusen torsk
  • 1 burk crème fraiche
  • 2-3 msk stark och söt senap
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Slanta morötterna, skiva purjolöken, fräs i lite margarin i en gryta, smula över buljongtärningarna. Häll på vattnet, låt detta sjuda 10-15 min under lock.
    2. Dela fiskblocket och lägg i detta. Låt puttra tills fisken är vit och känns genomkokt.
    3. Blanda creme fraiche och senap. Häll i det i grytan och låt det bli genomvarmt. Krydda efter behag.
    4. Gott med kokt pressad potatis till. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben