Majs- och bönsallad

Serverar: 4 portioner

Lätt och gott

Ingredienser

  • 2 majskolvar
  • 150 g sockerärtor
  • 1 msk smör
  • 1 rödlök
  • 4 dl kidneybönor
  • Dressing
  • 2 dl gräddfil
  • ½ citron, rivet skal
  • Salt
  • Instruktioner

    Koka majskolvarna. Låt sockerärtorna få koka med i dem 2 sista minutrarna med majsen. Häll av vattnet och klicka ner smöret. Skala och skiva löken tunt. Dela på majskolvarna i 3-4 bitar. Blanda alla grönt och krydda med salt och peppar. Blanda ihop dressingen. Servera också med bröd till.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben