Mariannes Fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb fiskgryta när tiden är knapp, går utmärkt att starta med frusen fisk.

Ingredienser

  • 400 g fiskblock t.ex torsk
  • Sås
  • 3 dl vatten
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 fiskbuljongstärning
  • 1 dl grädde
  • 2 msk smör
  • Pressad citron
  • Garnering
  • 2 hårdkokta hackade ägg
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Tärna fiskblocket (om det är fruset- tina i mikron) Vispa ner mjölet i vattnet, tillsätt fiskbuljong, grädde, smör och några droppar citron.
    2. Låt såsen koka upp och lägg i fisken. Koka sakta ca 5 minuter. Använd en vid kastrull typ, traktörpanna.
    3. Strö över ägghacket och persiljan och servera med kokt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    Josses 30 juni 2010

    Lägger upp en bild

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben