Marie-Louise bönsallad

Serverar: 4-6 portioner

En annorlunda sallad, stark, nyttig och god!

Ingredienser

  • 1 brk kidneybönor
  • 1 brk kikärter
  • 1 rödlök
  • 1 bit ingefära
  • 1/2-1 röd chili
  • Dressing
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk balsamvinäger
  • 4 msk olja
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Pressad vitlök
  • Instruktioner

    Skala och hacka rödlök och ingefära. Dela chilifrukten, ta bort fröna och hacka fint så mycket du vill ha. Låt bönorna rinna av och skölj i durkslag. Blanda ihop bönorna med rödlök, ingefära och chili i en skål. Blanda ihop dressingen och slå över.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (2)

    pressgurka 20 maj 2008

    fantastiskt gott!

    farmoringer 16 september 2010

    Det här var en god sallad. Så tack så mycket för ett gott recept. Var sting i den...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben