Matbröd

Tid: 20 minuter

Inget knåda och bara sleva upp på plåt.

Ingredienser

  • 1 msk salt
  • 1 kg vetemjöl
  • 9,5 dl vatten
  • 1 msk jäst
  • Instruktioner

    Blanda ihop allt samtidigt med en sked, ska ej knådas. Låt degen vila i kylen över natten. Skeda upp på plåten. Ugnstemp ca 200 grader i ca 20 minuter.

    Liknande recept

    4.2
    3 h
    4
    8
    4.3
    1 h 30 min
    10
    3
    4.6
    2 h 30 min
    2
    5
    4
    1 h 30 min
    3
    5
    1 h 30 min
    18-24
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Indonesisk matlagning
    Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben