Matmuffins med parmesanost och oliver
Serverar:
8 portioner
Gott att ha med sig på picknick.
Ingredienser
Fyllning
1 uppvispat ägg
2 dl kesella
1½ dl riven parmesanost
2 dl hackade gröna oliver
Deg
4 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
3 ägg
½ dl olivolja
2 dl matyoughurt
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa samman äggen och blanda ner olivolja och youghurt. Häll äggblandningen i mjölet och blanda.
Rör sedan ner fyllningen i degen.
Lägg blandningen i 8 st muffinsformar eller en smord muffinsplåt.
Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter.
Liknande recept
Matmuffins med oliver, mozzarella och parmaskinka
30 min
12
Lökpaj med gröna oliver och parmesanost
45 min
4
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Pannbiff med oliver
4
kyckling med oliver,fetaost
3.6
30 min
4
9
Lökpaj med ansjovis och oliver
4.5
1 h
4
1
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Filets mignons med vermouthsås och oliver
5
30 min
4
1
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!