Midsommarsill i tomat och sherry
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
1 timme 10 minuter
Variant på sillbordet.
Ingredienser
4 matjesfiléer
2 dl tomatjuice
½ dl sherry
½ dl socker
2 msk olja
2 msk vinäger
Krossad vitpeppar
½ dl hackadd dill
½ dl hackad rödlök
Instruktioner
Torka av matjesfiléerna och skär dem i bitar. Rör ihop en marinad av tomatjuicen, sherryn, sockret, oljan och vinägern. Krydda med vitpeppar.
Lägg sillbitarna, dillen och rödlöken i en skål eller burk och häll lagen över. Ställ svalt över natten
Liknande recept
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Snabb Kycklinggryta Med Tomat Och Basilika
3.5
30 min
4
1
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Korvstubbar med tomat och svamp
3
20 min
4
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!