Midsommarsill i tomat och sherry

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 10 minuter

Variant på sillbordet.

Ingredienser

  • 4 matjesfiléer
  • 2 dl tomatjuice
  • ½ dl sherry
  • ½ dl socker
  • 2 msk olja
  • 2 msk vinäger
  • Krossad vitpeppar
  • ½ dl hackadd dill
  • ½ dl hackad rödlök
  • Instruktioner

    1. Torka av matjesfiléerna och skär dem i bitar. Rör ihop en marinad av tomatjuicen, sherryn, sockret, oljan och vinägern. Krydda med vitpeppar.
    2. Lägg sillbitarna, dillen och rödlöken i en skål eller burk och häll lagen över. Ställ svalt över natten

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben