Mina grahamsbullar

Dom här har jag bakat många gånger. Gott till kaffet med en ost skiva på

Ingredienser

  • 4 ½ dl grahamsmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk sirap
  • 25 g jäst
  • 2 msk margarin
  • 2 ½ dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet häll på mjölken, sirap och salt och värm till 37 grader.
    2. Smula ner jästen i degbunken och rör ut den med lite av degspadet.
    3. Slå degspadet i bunken och rör först ner grahamsmjölet och sedan vetemjölet.
    4. Låt jäsa ungefär 30 minuter.
    5. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda degen.
    6. Rulla till runda bollar. Lägg dem på pappersklädd plåt och låt jäsa 25-30 minuter.
    7. Grädda i 225 grader i 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben