Mintkakor
Serverar:
20 portioner
Gott godis. Jag och barnen gör dem alltid till jul.
Ingredienser
1 äggvita
4 droppar pepparmyntsolja
4 dl florsocker
100 g mörk choklad
Instruktioner
Vispa äggvitan till skum.
Droppa i pepparmyntsoljan.
Blanda i florsockret till massan är fast och smidig.
Strö florsocker på bakbordet, häll ut massan på bordet knåda den blank.
Kavla ut tills den är 1/2 cm tjock.
Tryck ut små rundlar te.x med ett snapsglas.
Smält chokladen och doppa mintcirklarna i chokladen.
Låt stelna.
Liknande recept
Dumle After Eight
4.8
24
3
Mintkakor
36
Mintkaka
30-35
Mina mintkakor
50
Mintchokladkaka
50 min
10
Mintchokladkaka
4-6
Chokladmoussetårta
4-6
After Eight kladdkaka
4.7
9
Polkagriskaka
4
35
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!