Mjukglass i matberedare

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Med matberedare går det snabbt att göra sin egen mjukglass med frysta bär eller fruktbitar.

Ingredienser

  • Hallonglass
  • ½ l hallon, frysta ca 250 g
  • 3 msk florsocker
  • 1 dl vispgrädde eller mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Lägg otinade hallon och florsocker i blandarskålen. Häll grädden genom matarröret medan maskinen finfördelar och blandar till en slät massa. Servera genast t ex i färdigköpta rån eller bara som den är.
    2. Ananasglass kan göras på samma sätt. Byt då ut hallonen mot 500 g skivad ananas som du skär i bitar och fryser ca 30 minuter. Följ sedan receptet i övrigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glass-för stora och små
    Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben