Serverar: 2 portioner
Underbart gott... min första smakupplevelse när det gäller det indiska/bhutanska köket
Skär varje kycklingfilé i 3 delar. Hacka löken. Värm oljan tills den blir varm, lägg då i lök och skivad vitlök. Låt det ligga under omrörning tills det blivit lite brunt. Lägg i tomatpuré och rör om. Lägg i alla kryddor och rör om. Mixa allt till en sås. Lägg ikycklingen och tillsätt salt och vatten, Låt koka 15-20 minuter på mellanstark värme.Tillsätt grädde, låt det bli varmt. Smaka av. Tillsätt ev mera kryddor. Smaka av. Servera med basmati ris och en grönsallad.
Såå himla gott! Det godaste jag ätit på länge! Tack för receptet" !
Ljuvligt!!!!!!!!
Mmm vad gott det var. Jag gjorde den relativt stark och vi slukade hela grytan
Så himla, gott!!!! Gör den något mindre starkt än receptet så slukar hela familjen detta.