Perfekt för den som är ägg allergiker och smakar lika bra som vanlig mums mums tycker jag.
Ingredienser
4,5 dl strösocker
1,5 msk florsocker
2 msk potatismjöl
1 msk vanillinsocker
1,5 dl vatten
2 msk gelatinpulver
1 dl kokosflingor
2 msk kakao
Instruktioner
Blanda socker, florsocker, potatismjöl och vanillinsocker. Koka upp vattnet och vispa ner geltatinpulver. Blanda allt och vispa med elvisp i 10-15 minuter.
Skölj en form med iskallt vatten och bred ut massan i den. Låt formen stå i frysen och segna minst i 1 timme.
Värm kokosflingor och kakao i en stekpanna. Skär massan i bitar och vänd dem i kokosblandningen.
Hej!
Kommer just från köket och är klar med mums mumsen
Himelskt va gott det blev, Men smeten blev lite hård, jag kladdade och kämpade, Och vips var jag klar.
Resultatet blev Otroligt bra.
Tack för ett bra recept!
Tine
Hej! Kommer just från köket och är klar med mums mumsen Himelskt va gott det blev, Men smeten blev lite hård, jag kladdade och kämpade, Och vips var jag klar. Resultatet blev Otroligt bra. Tack för ett bra recept! Tine