Norska köttkakor

Tid: 1 timme

Jättegoda och enkla. Perfekt att ha i frysen.

Ingredienser

  • 1 kg blandfärs
  • 3 msk potatismjöl
  • 1 ½ tsk svartpeppar
  • ½ tsk muskotnöt
  • 1 ½ msk salt
  • ½ l mjölk
  • Instruktioner

    Blanda färs och salt först, så alt annat. Forma till stora köttbullar, platta till dom lite och stek i stekpanna. Servera nystekta med brun sås, grönsaker, lingonsylt och kokt potatis.

    Liknande recept

    2 h 30 min
    3
    1
    4.7
    30 min
    4-6
    9
    4.8
    2 h 30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    Jonathan Fälth 18 december 2020

    För lite kryddor och för lite av allt förutom nöt då medister ska göras på fläskfärs. Någon som tittar på detta recept kan slå upp köttbullar istället.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben