Nudelsoppa med primörer och tofu

Serverar: 2 portioner

Smakrik och fräsch soppa som du gör i ett naffs! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

  • 8 dl grönsaksbuljong
  • 15 g färsk ingefära, i tunna skivor
  • 1 salladslök
  • ½ röd chili
  • ½ kruka koriander
  • 140 g naturell tofu
  • 100 g vermicellinudlar (ris-)
  • 2 dl tinade gröna sojabönor
  • 30 g spenat eller mangoldskott
  • Instruktioner

    1. Koka upp buljongen och lägg i ingefäran. Strimla salladslök och chili. Grovhacka koriandern. Skär tofun i små tärningar.
    2. Lägg tofun tillsammans med alla grönsaker och nudlar i 2 skålar. Häll över buljongen vid servering. Låt stå någon minut så att nudlarna hinner svälla innan soppan ska ätas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben