Örtagårdssås
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
En kall sås som passar till kalla kött och fiskrätter.
Ingredienser
1½ dl gräddfil
½ dl majonnäs
½ dl hackad dill
½ dl hackad gräslök
2 msk hackad färsk timjan
Salt
Nymald vitpeppar
Instruktioner
Blanda samtliga ingredienser och smaksätt med salt och nymald vitpeppar.
Ställ kallt och låt dra minst ett par timmar innan servering.
Liknande recept
Falustrimlor i örtagårdssås
5
4
1
Kikkis örtagårdssås
5
10 min
4-6
Fårostpaj med örtagårdssås
1 h 30 min
10-12
Inkokt ål i dillgelé med örtagårdssås och kokt potatis
45 min
4
Helstekt oxfilé med örtagårdssås och balsampotatis
5
50 min
10
5
Regnbågslax i örtagårdssås
4
Oxfilémedaljonger med ljuvlig örtagårdssås
4.2
4
4
Fläskfilé med örtagårdssås
Stekt panerad spätta med örtagårdssås
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!