Örtkryddad levergryta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Viktväktarinspirerat, 3½ p/port

Ingredienser

  • 250 g lever i skivor
  • 1 ½ dl vatten
  • 100 g skivade champinjoner
  • 50 g hackad gul lök
  • 1 krm blandade örtkryddor (ex salvia, rosmarin, salt)
  • 5 msk tomatpuré
  • ½ buljongtärning
  • 150 g tärnade morötter
  • 1 ½ dl gröna ärtor
  • Instruktioner

    Bryn leverskivorna i en fettsnål panna. Blanda tomatpuré, vatten och buljongtärning i en kastrull och koka upp. Tillsätt lever, svamp, morötter, lök, salt och örtkryddor. Sjud under lock ca 15 minuter. Tillsätt sist de gröna ärtorna, värm.

    Liknande recept

    3.7
    20 min
    5-7
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben