Omelett

Serverar: 1 portioner

Något jag åt när jag bodde i turkiet.

Ingredienser

  • 2 Ägg
  • Fetaost
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Värm en liten stekpanna ( gärna teflon ) med lite olja. Smula ner fetaost, så mycket du själv vill ha och låt det smälta lite. Knäck sedan äggen över men rör inte ihop det utan låt äggen vara som dom är,men gör gärna sönder äggulan så att den flyter ut. Låt det steka så mycket som du själv vill. Jag själv gillar när äggulan är lite lös.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Champinjonomelett
    Omeletter är lättlagade, smakar härligt och kan varieras i det oänd...

    Pesto
    Pesto är den där gröna såsen som är så god i sallader, på pasta eller...

    Lax, lax, lax
    Vi är bortskämda med lax här i Sverige och är nästan trötta på den und...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben