En god bjudrätt, som man kan göra klar dagen innan.
Ingredienser
2 fläskfiléer
6 msk vetemjöl
1 ½ tsk salt
3 krm vitpeppar
3 krm paprikapulver
2 gula lökar
4 msk tomatpuré
200 g rökt skinka
2-3 dl grädde
400 g champinjoner
Instruktioner
Putsa filéen och skär i skivor.
Blanda mjöl och kryddor.
Vänd köttet i mjölblandningen.
Stek köttet och lägg i en ugnsform.
Hacka löken och bryn den.
Skär skinkan i tärningar.
Fördela lök, skinka och svamp över köttet.
Blanda ihop grädde, tomatpuré och svampspad.
Häll över.
Mycket gott. Jag brynte både lök,skinka och svamp innan jag hällde över grädden och kryddade upp det. Så fick det koka ihop lite innan jag hällde det över den brynta fläskfilén. Sen in i ugnen. Det blev så krämigt och gott. En klar 5:a. Tack för ett bra recept.
Mycket gott. Jag brynte både lök,skinka och svamp innan jag hällde över grädden och kryddade upp det. Så fick det koka ihop lite innan jag hällde det över den brynta fläskfilén. Sen in i ugnen. Det blev så krämigt och gott. En klar 5:a. Tack för ett bra recept.