Panerad spätta med räk & kräftcrème samt wokgrönsaker och ris

Serverar: 1 portioner

389 kcal Mängd: Kolhydrat 30 g | Protein 51 g | Fett 6,1 g | Fiber 4,1 g Energiprocent: Kolhydrat 31 E% | Protein 53 E% | Fett 14 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

  • 150 g rödspätta
  • 20 g räkor
  • 20 g kräftstjärtar
  • 30 g kvarg
  • 1 msk hackad dill
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • 1 knäckebröd
  • 1 tsk olivolja
  • 1 äggvita
  • 25 g ris
  • 40 g broccoli
  • 30 g champinjoner
  • 30 g paprika
  • 20 g zucchini
  • Instruktioner

    Koka riset enligt paketet. Mixa knäckebröd. Blanda äggvita med fisken och panera fisken med ströbrödet från knäckebrödet. Skär ner alla grönsaker i woken. Hacka ner dill, räkor, kräftstjärtar och blanda med kvargen och lite salt och peppar samt pressad citron. Stek fisken i olivoljan tills den är klar. Woka grönsakerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben