PannaCotta

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 3 gelatinblad
  • 1 vaniljstång
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 4 msk socker
  • Instruktioner

    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Dela vaniljstången på längden. Skrapa ner hela stången och vaniljfröna i en kastrull. Tillsätt grädde, mjölk och socker i kastrullen. Rör om och koka upp. Ta kastrullen från värmen. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Smält det i kastrullen. Ta upp vaniljstången. Häll upp i 4-6 portionsformar eller i en stor form. Servera kylskåpskalla.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben