Pannacotta

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 1 vaniljstång
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 dl socker
  • 2 gelatinblad
  • årstidens bär
  • Instruktioner

    Dela vaniljstången på längden. Koka upp grädde, vaniljstång och socker.Låt grädden sjuda i 15 minuter. Tagupp delarna av vaniljstången och skrapa ur dem i grädden. Låt gelatinbladen ligga i blöt i 10 minuter. Krama ur dem och låt dem smälta i den varma vaniljgrädden. Häll upp pannacottan i vattensköljda koppar. Låt dem stelna i kyl ett par timmar. Stjälp upp på tallrik och garnera med bär.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (3)

    lenajeanette 4 januari 2009

    Åh, jisses vad denna var god! Full pott! Detta recept kommer jag att använda mig fler gånger av!

    safir74 3 juni 2011

    Idag ska jag bjuda på detta igen. Gjorde pannacottan första gången till förra nyåret men har glömt att lämna betyg och kommentar. En 5:a i betyg från mig!

    Sandran80 31 december 2012

    Underbart gott!

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben