Pannacotta

Serverar: 4 portioner

Vvärldens enklaste,godaste efterrätt.

Ingredienser

  • 2 blad gelatin eller gelatin pulver
  • 5 dl kelda mellan grädde
  • 1/2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Gör iordning gelatinet enligt anvisning på förpackningen.
    2. Koka upp grädden och sockret, dra av kastrullen från värmen och blanda i vaniljsocker och gelatin.
    3. Häll upp i fyra portions formar,ställ i kylen för att stelna.
    4. Garnera med blåbär och hallon!

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben