Pannacotta

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

To die fore

Ingredienser

  • 1000 g grädde
  • 300 g socker
  • 3 vaniljstänger (gärna tahiti)
  • 3 gelantinblad
  • Instruktioner

    1. Dela och skrapa ur vaniljstängerna, lägg dem i en gryta. Tillsätt grädde och socker, koka upp och låt småkoka i ca: 10 min, sila gräddblandningen genom en sil och tillsätt blötlagda gelantinblad.
    2. Låt svalna något innan ni häller upp pannacottan i glas. Ställ i kyl och låt stå minst 12 timmar för att sätta sig. Serveras med färska bär eller ett gott och syrligt gele.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben