Pannacotta för många

Serverar: 9-10 portioner

Om du har många gäster och vill bjuda på Pannacotta så är det här receptet till dig.

Ingredienser

  • 10 dl vispgrädde
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 1 dl socker (kan variera beroende på hur sött man vill ha)
  • 7-8 gelatinblad
  • Frysta eller färska hallon till garnering
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden och blanda i vaniljsocker och strösocker. Låt det puttra i 1-2 minuter.
    2. Tag av kastrullen från plattan och lägg i gelatinbladen. Det är viktigt att grädden inte kokar när man lägger i dom.
    3. Häll upp i dessertglas och ställ i kylen tills det stelnat. Garnera med färska eller frysta hallon.
    4. Om man vill så kan man dela upp receptet och göra halva i två omgångar om man tycker att det är lättare.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben