Om du har många gäster och vill bjuda på Pannacotta så är det här receptet till dig.
Ingredienser
10 dl vispgrädde
3 tsk vaniljsocker
1 dl socker (kan variera beroende på hur sött man vill ha)
7-8 gelatinblad
Frysta eller färska hallon till garnering
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden och blanda i vaniljsocker och strösocker. Låt det puttra i 1-2 minuter.
- Tag av kastrullen från plattan och lägg i gelatinbladen. Det är viktigt att grädden inte kokar när man lägger i dom.
- Häll upp i dessertglas och ställ i kylen tills det stelnat. Garnera med färska eller frysta hallon.
- Om man vill så kan man dela upp receptet och göra halva i två omgångar om man tycker att det är lättare.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Unna dig en Panna Cotta!
Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...