Pannacotta med heta jordgubbar

Serverar: 4 portioner

Toppa pannacottan med en sås av jordgubbar, socker och grönpeppar

Ingredienser

  • 5 dl grädde
  • 1 kanelstång
  • 1 krm malda kardemummakärnor
  • 1 dl Dansukker Gelésocker Multi
  • Sås
  • ½ l jordgubbar
  • 2 tsk krossade grönpepparkorn
  • 2 msk Dansukker Rörsocker Strö
  • Instruktioner

    1. Koka grädde, kanel och kardemumma i 2 minuter. Vispa i gelésockret och koka i ytterligare ½ minut. Sila ner blandningen i 4 glas eller skålar. Ställ i kylskåp till serveringen.
    2. Skiva jordgubbarna. Blanda jordgubbar, rörsocker och grönpeppar i en kastrull och koka upp. Servera bären till pannacottan.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben