Pannacotta med smak av ingefära

Serverar: 4 portioner

Kall sås från Kelda med smak av ingefära och rosmarin är basen i den här pannacottan.

Ingredienser

  • 1 1/2 gelatinblad
  • 1 1/2 dl Kelda Vispa Lätt mellangrädde
  • 1/2 dl socker
  • 2 1/2 dl Kelda kall sås Ginger & Rosemary
  • 1 päron, t ex Conferens
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
    2. Koka upp grädde och socker. Ta kastrullen från värmen.
    3. Lyft upp gelatinet och rör ner i grädden så att det smälter. Blanda ner såsen. Häll upp i glas eller portionsformar.
    4. Låt stå i kyl minst 3 tim.
    5. Kärna ur och skär päronet i små tärningar och servera tillsammans med pannacottan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben