Pannbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Saftiga färsbiffar att njuta av vid ett förslagsvis festtillfälle. MMMMM.....

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 st grovriven morot
  • ½ -1 st hackad vitlök
  • ½ dl hackad persilja
  • 100 g riven rotselleri
  • 1 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 2½ dl grädde
  • ½ smulad köttbuljongtärning
  • 2½ dl grädde
  • ½ dl rostade solrosfrön
  • Instruktioner

    1. Blanda nötfärs, morot, vitlök, persilja, rotselleri, ägg och grädde Smaka av med salt och peppar Forma till biffar. Stek på båda sidor i varm panna med smör.
    2. Smula ner köttbuljongtärningen i grädden. Häll Grädden över biffarna. Låt småkoka tills biffarna känns klara.
    3. Strö över de rostade solrosfröna och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben