Pannbiffar på nytt sätt

Serverar: 4-6 portioner

Biffarna blir klara medan potatisen kokar. Lätt, snabbt och gott. På fotot är det serverat med ädelostbakad rödlök till

Ingredienser

  • 800 g köttfärs
  • 6 katrinplommon
  • 1 pkt 140 g bacon, gärna magert
  • Ca 50 g ädelost
  • 1 rödlök
  • 1 knippe basilika
  • Instruktioner

    1. Forma färsen till 6 ganska höga biffar och lägg dem i en ugnssäker form. Tryck ner ett plommon i varje biff och linda en baconskiva runt sidan på varje biff. Stek i 200º i ugn ca 15-20 minuter tills biffarna är genomstekta.
    2. Lägg en skiva ädelost ovanpå varje biff och garnera med en tunt skuren skiva rödlök och några basilikablad. Kokt potatis till och en sallad blir bra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben