Serverar: 4 portioner
Tid: 35 minuter
Goda pannbiffar med tacokryddor
Fräs löken mjuk i en stekpanna med liet smör. Blanda löken med ströbröd, slå över grädden eller buljongen och låt svälla några minuter. Blanda färs, ägg, sirap, lök, salt, och peppar med brödblandningen. Forma smeten till små platta biffar och stek dem i olja i en stekpanna på båda sidor tills de nästan är färdiga. Efterstek dem i ugnen, 225 grader i ca 20 minuter. Servera med potatismos, rårörda lingon och något gott aromsmör. Jag serverade biffarna till min böngryta och en sallad.
Pannbiff med lök
Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...
Hallo, Var har du tacokryddan ? Receptet låter gott och jag vill prova. Anita
Du kan väl använda tacokryddan själv om du tycker det blir godare så, vem vet, skulle kanske prova själv