Pannbiffar med ädelost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket goda, saftiga och smakrika.

Ingredienser

  • Biffar
  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 2 msk grädde
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1-2 krm malen svartpeppar
  • 100 g ädelost
  • Sås
  • 3 dl turkisk youghurt
  • Lite av ädelosten
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ingredienserna till biffarna. Spara en liten bit ädelost till såsen. Forma till små biffar. Bryn biffarna i smör i stekpanna. Efterstek på svag värme tills de är genomstekta.
    2. Smula i den lilla ädelostbiten i youghurten, rör ihop. Servera som kall sås till pannbiffarna. Gott med klyftpotatis eller ugnsbakta grönsaker till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    miniinatta 30 juli 2011

    Jätte gott :) Men hoppade över ädelosten och hade Tzatziki istället som sås ..

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben