Pappa Jans isterbandslåda med tomat och persilja

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En god låda som vi ofta åt hemma hos oss när jag växte upp.

Ingredienser

  • 500-600 g kokt potatis
  • 2 isterband (330 g)
  • Ca 10 cocktailtomater
  • Färsk persilja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tärna den kokta potatisen i mindre bitar och lägg i botten på en ugnsfast form. Salta och peppra efter smak. Skär isterbanden i cm-stora skivor och lägg dem ovanpå potatisen i formen. Dela cocktailtomaterna och lägg halvorna mellan korvskivorna. Toppa anrättningen med färsk hackad persilja och grädda i ugnen i 225 grader tills pannan fått fin färg, ca 30 minuter.
    2. Servera gärna med inlagda rödbetor eller stekta ägg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben