Paprikagryta

Serverar: 4-6 portioner

Jättegod!

Ingredienser

  • 500 g kött
  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2-3 dl buljong
  • ½ dl chilisås
  • 2 tsk paprikapulver
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2-3 msk mjöl
  • 3 paprikor
  • 2½ dl creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär köttet och löken i bitar och stek det lätt. Lägg över i en gryta.
    2. Tillsätt mjöl, buljong, pressad vitlök, chilisås och kryddor.Låt sjuda under lock minst en timme.
    3. Skär paprikan i strimlor och låt den koka med 10 min innan det är klart.
    4. Rör ned creme fraiche innan serveringen. Smaka av och krydda mer om det behövs.
    5. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben