Paprikagryta
Serverar:
4-6 portioner
Jättegod!
Ingredienser
500 g kött
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
2-3 dl buljong
½ dl chilisås
2 tsk paprikapulver
Salt
Svartpeppar
2-3 msk mjöl
3 paprikor
2½ dl creme fraiche
Instruktioner
Skär köttet och löken i bitar och stek det lätt. Lägg över i en gryta.
Tillsätt mjöl, buljong, pressad vitlök, chilisås och kryddor.Låt sjuda under lock minst en timme.
Skär paprikan i strimlor och låt den koka med 10 min innan det är klart.
Rör ned creme fraiche innan serveringen. Smaka av och krydda mer om det behövs.
Servera med ris och sallad.
Liknande recept
Mexicansk paprikagryta
5
6
Lammkorv i het paprikagryta
20 min
2
paprikagryta
40 min
4
Paprikagryta
45 min
4
Ungersk paprikagryta
25 min
4
Paprikagryta med röda bönor
4
4
Färgglad paprikagryta
4
Korv- och paprikagryta i mikron
4
Kassler och paprikagryta
5
40 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!