Paprikakyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god och snabb "vardagsmiddag".

Ingredienser

  • Ris
  • 2 dl strimlad inlagd paprika
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 600 g kycklingfilé
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl mjölk
  • Ljus maizenaredning
  • Strösocker
  • Salt
  • Peppar
  • Smör för stekning
  • Instruktioner

    1. Tillaga riset.
    2. Sila av paprikan. Skala löken och vitlöken, finhacka dem. Strimla kycklingfiléerna. Fräs kycklingen med vitlöken, tillsätt därefter löken och paprikan.
    3. Tillsätt matlagningsgrädden och mjölken och låt koka försiktigt i någon minut. Red av med en aning maizena och smaksätt med en nypa socker, salt och peppar, låt koka ytterligare 4-5 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben