Paprikakyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Inte provat än...

Ingredienser

  • 500 g kycklinglårfilé
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 120 g jägarbacon
  • 1 msk matfett
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 1 msk kycklingfond
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Krydda filéerna och lägg dem i en form. Skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna.
    2. Skär baconskivorna i mindre bitar. Stek bacon, lök och paprika i matfett. Späd med vatten, grädde, vin och fond.
    3. Koka upp och smaka av med kryddor. Häll det över kycklingen och baka i 200 grader, ca: 25 minuter tills köttsaften är ofärgad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben