Paprikakyckling

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Enkelt, men mycket gott!

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök
  • Paprikapulver efter tycke
  • Salt
  • Peppar
  • 125 gram Cantadou ost, parpika/chili
  • 3-4 dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken och paprikan, lägg det på ett smort ugnssäkert fat. Klicka ut osten över detta. Skär kycklingen i småbitar. Bryn den, krydda med salt och peppar och rikligt med paprikapulver. Lägg kycklingen ovanpå det andra och slå över grädden.
    2. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter, eller till osten smält och allt fått fin färg.
    3. Servera med ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben