Paprikapulverpanerade fläskkotletter

Serverar: 4 portioner

Lite kul variation på stekta kotletter. Ramos (nr 6139) 69:- rött och gott från Portugal satt fint till!

Ingredienser

  • 4 fläskkotletter
  • Mjölk
  • Vetemjöl
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Doppa kotletterna i mjölk och vänd dem sedan i vetemjöl smaksatt med paprikapulver, salt och peppar. Låt de panerade kotletterna vila i 10 minuter innan de steks i smör.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    look 8 december 2008

    Hejsan. Prova dessa kotletter och det var jätte gott. Skall jag göra fler gånger, ger dom en 4. Mvh Look!!

    The_mama97mia 16 september 2010

    ja detta provades idag, helt OK. Gillar att det inte är den vanliga paneringen. Nu stekte jag mina i ugn, villa ha ännu mindre fett. Smak bra, tillagningssätt helt OK med ugnsvariant tyckte jag då. Jag körde 175-200 gr i 15 minuter kanske, långt ned i ugnen. Kanske provar igen, är inte en fan av panerat annars men just den här varianten gillade jag! 4 stjärnor från oss.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben