Parmaskinka med ruccolasås

Serverar: 25 portioner

Såsen passar även som dressing till tex pastasallad eller varför inte till grillat!!? :-)

Ingredienser

  • 25 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinka
  • 3 gula parikor
  • 300 g körsbärstomater
  • Sås
  • 3 påsar ruccolasallad
  • 5 dl lätt creme fraiche
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 dl riven lagrad ost
  • 1,5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    Finhacka eller mixa ruccolasalladen, men spara några blad till garnering. Blanda försiktigt med creme fraiche, vitlök, ost, salt och peppar. Kärna ur paprikorna och skär varje paprika i minst 8 bitar. Linda en skinkskiva runt varje paprikabit. Lägg upp på ett fat tillsammans med körsbärstomater och ruccolasallad. Servera såsen till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben