Touchen av parmesanost gör filéerna lyxiga och knapriga Auberginegratängen som serveras till, gör denna Italienska rätt komplett!
Ingredienser
2 kycklingfiléer, á ca 175 g
2 ägg
1½ dl riven parmesanost
2 dl ströbröd
Olivolja
Salt
Svartpeppar
3 msk riven parmesanost
Auberginegratäng
3 medelstora auberginer
2 ägg
1½ dl vetemjöl
1 dl riven parmesanost
125 g mozzarella
Olivolja till stekning
3/4 tsk salt
Tomatsås
250 g krossade tomater
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
5 strimlade basilikablad
3 msk olivolja
Ca ½ tsk salt
½-1 krm socker
Servering
Parmesanost
Det här var något av det godaste jag ätit! Vi var lite skeptiska till auberginegratängen men den var vansinnigt goda. Enda nackdelen är att det är många moment och det tar lång tid att laga, men väl på tallriken är allt "slit" glömt :)