pasta carbonara

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

jätte lättlagat och jättegott

Ingredienser

  • 2 pkt bacon a 140 g
  • 1 stor gul lök (eller 2 små)
  • 1 stor röd lök (eller 2 små)
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl standard mjölk
  • 2 dl vatten
  • salt
  • en massa grov malen svartpeppar
  • mjöl
  • olja
  • smör
  • Instruktioner

    1. skär baconet i lagom stora bitar. hacka löken. fräs lök och bacon i lite smör. tillsätt mjölken, grädden och vattnet. salta och peppra efter smak och tycke. låt alllt koka upp och låt det småkoka cirka 10min. red av såsen med en redning gjord på mjöl och olja. severa med nykokt spagetti och lägg en äggula på toppen av tallriken och blanda ut den i maten.
    2. SMAKLIG MÅLTID

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben