Pasta carbonara à la Styffe

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Det här är carbonara på vårt vis. Det började med att vi inte gillade bacon, sen ville vi ha mer sås... detta är resultatet. Prova det gärna.

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 250 g rimmat bog eller sidfläsk
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 st ägg
  • 2 st äggulor
  • 4 dl riven ost
  • 2 klyftor vitlök
  • Lökpulver
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
    2. Ta bort svål och brosk på fläsket och skär det i tärningar, stek det. Blanda övriga ingredienser i en skål.
    3. När pastan är klar blanda allt i kastrullen värm försiktigt så att inte äggen koagulerar och servera genast rykande varmt.
    4. Mums!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben