Pasta med ärt- och skinksås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God maträtt, enkel att göra.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 150 g rökt- eller kokt skinka
  • 2 dl gröna ärtor
  • 2 msk olja
  • 100 g mild färskost, t. ex philadelphiaost
  • ½ -1 dl mjölk
  • 1 tsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    2. Skär skinkan i strimlor. Värm ärtorna i oljan, tillsätt skinkan och fräs i någon minut. Tillsätt färskosten.
    3. Värm tills osten har smält och häll över mjölken. Blanda i basilikan och smaka av med salt och peppar. Servera med pastan. Maten är klar!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben