Pasta med curryräkor

Serverar: 4-6 portioner

Ingredienser

  • 600-800 g räkor med skal el.,300 g färdigskalade räkor
  • 1 gul finhackad lök
  • 1/2 tsk curry
  • 2 msk margarin
  • 2 strimlade paprikor
  • 5 skivad champinjoner
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 dl mellangrädde
  • salt
  • grovmalen svartpeppar
  • 4 port. pasta
  • persilja
  • Instruktioner

    Skala räkorna och hacka löken. Fräs curry och lök med margarin i en gryta under ett par minuter. Lägg i paprikan, svampen och paprikapulvret. Fräs en stund innan tomatpurén och grädden rörs ner. Koka på svag värme under ca 5-10 minuter. Koka under tiden pastan på vanligt sättmed lite salt och olja i vattnet. Låt pastan rinna av och slå upp den på ett varmt fat. Krydda lätt med svartpeppar. Vänd ner räkorna i såsen. Rör om och häll den sedan över pastan. Klipp lite persilja över. Färdigt att servera!!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    avorp 2 november 2010

    mycket gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben